Bulls er Ganløse Tri-Centers ungdomsafdeling, hvor de unge triatleter mellem 12 og 22 år har mulighed for, sammen med klubkammerater, at være sammen ved træninger, samlinger (trænings- og oplevelses-), stævner, mm.

Børn under 12 år er selvfølgelig også meget velkomne til fællestræningerne i klubben. Dette kræver dog, at de skal have følgeskab af en voksen. Dette gælder til cirkel-, løbe- og cykeltræning. men ikke svømmetræning, hvor der er træner på bassinkanten. Det klubben tilbyder er en multisport, hvor man sætter svømning, cykling og løb sammen på forskellige måder alt efter lyst og årstid.

Uanset niveau og udstyr kan man som medlem i GTC finde jævnaldrene, som man kan svømme, cykle, løbe og ha’ det sjovt med. Vi holder træningssamlinger og har udvalgte fokus stævner for vi opfordrer til at unge deltager og vi alle sammen er med et at skabe en god klubånd og støtter hinanden. F.eks. deltager vores Bulls i vores eget stævne Tri På Tyren, hvor vores Bulls har vundet flere medaljer. I vinterhalvåret er vi fortrinsvis indendørs og deltager i løb/duathlon.

På vores Bulls facebook gruppe kan du se mere om vores aktiviteter og resultater.

Send os en email, eller duk op til en af de mange trænings-sessioner, hvis du har lyst til at prøve.

Mvh.
Ganløse Tri-Center Bulls

GTC-Bulls logo

Logo for GTC-Bulls. Logo og navnet Bulls er selvfølgelig kraftigt inspireret af, at Ganløse ligger klods op af den berømte cykelrute Tyren.