Klubmodul henter siden
Mont Ventoux
Gert Olsen

  17.03.2013
  16:31
Så blev det skallede bjerg klippet efter trykkeligt af i alt 32 GTC''er med venner, før starten fornemmede man spændingen inden startskuddet lød.  Det store felt begav sig op ad bjerget og snart var spredningen til at få øje på.  Vi kunne alle holder os orienteret om hvor lagt der var til den foran og bagved, hvilket betød at det tog ikke lang tid for at finde det lille konkurrencegen frem.  Længe så det ud til at Casper skulle komme først til toppen, men han blev slået med et mellem stort mulehår af Carsten.  Maria var en klar "først over stregen" hos damerne.  Efter bad og omklædning var der Helges ost- og rødvins buffet, krydret med diverse lodtrækningspræmier fra de lokale handlende i Ganløse og en Helge fra Valby. 
Nu var der bare tilbage at få den meget brugte krop lirket ind i bilen og så hjem til en velfortjent nattesøvn.
En samlet resultatliste eftersøges.
Et spørgsmål du meget gerne må svare på.
Skal dette prøves en anden gang ?
 
 
Bo Dalgaard

  21.03.2013
  09:58
Det skal klart prøves igen. En super aften med god stemning. Jeg kom desvære ikke op, men gør gene forsøget igen. tak for en god aften til alle Hilsen Bo Dalgaard
Brian Sjælland

  25.03.2013
  15:45
En hyggelig aften - hvis man da kan bruge det ord om 2 timers hårdt slid efterfulgt af krampe i benene. Bør klart gentages efter min mening.

Kalender

Se kalender

Seneste nyheder