Indbydelse: Odense Eventyr Tri
Jørgen Rasmussen

26.06.2012
Vi har fået følgende indbydelse tilsendt fra OTK. /Jørgen

Odense Eventyr Tri 2012 - et eventyr kan begynde.

Kære triatleter,

Odense Eventyr Tri vil gerne invitere dig til at deltage i et spændende triatlonstævne på Fyn søndag den 19 august 2012.

Vi afholder stævnet i et dejlig naturområde ved Davinde med svømning i ferskvandssø. Der er mulighed for, at kombinere deltagelse i stævnet med at se Odense Blomsterfestival, Egeskov eller andre fynske seværdigheder i samme weekend.

På hjemmesiden www.eventyrtri.dk har vi lagt link til alle de fynske seværdigheder og her kan du også se alle informationer om tider, ruter, skiftezoner mv. for Odense Eventyr Tri 2012.

OTK har lavet flere forbedringer siden 2011 og har tilføjet nye distancer, OL for elite og Age-group og en længere distance for de bedste ungdomsatleter.

Vi vil specielt gerne have ungdoms og junioratleterne til at tilmelde sig, så en ungdomsatlet, som har deltaget i 2011 og medbringer en ny ungdomsatlet, kan deltage med rabat, se mere på hjemmesiden.

Alle som tilmelder sig inden 1 juli kan ved udskrift af tilmelding få 15 % rabat på Garmin-produkter hos LøbeXperten i Odense.

Vil du vide mere om Eventyr Tri læs her www.eventyrtri.dk

Stævneudvalget Odense Triathlon Klub