Jernmand/kvinde søndag d.18. august 2013
Anette Nissen

17.08.2013
Hej alle
I morgen skal der heppes og hygges i GTC-lejren. Ved 10-tiden kommer de først GTC´er op af Geels Bakke. Har du lyst til at stå sammen med nogen fra klubben så stød til her. Senere på dagen kører vi mod KBH - city. Vi står som de sidste år i nærheden af den "Sorte diamant." Tag klubtøj på, da vi sidst på aftenen vil samles nær målstregen i et klubområde.
På gensyn
Anette
Steen Christiansen

18.08.2013
Jeg deltog i dagens Tri fest i København på min dommercykel og i løbet af dagen så jeg fire GTC folk i kamp. Erik (1245) og Jeppe Guld (1851) , Allan (1766) og Torben (1835)

Se detaljer på:
 og indsæt BIB nummer eller efternavn i søgefeltet.
Læg særligt mærke til den skarpe kamp mellem Allan og Torben som sluttede med 19 sekunders forskel i mål! Begge ca 5 minutter efter kronprinsen.

Som dommer havde jeg sværere ved at spotte hepperne men Bodil sås dog på Geels bakke så regnen havde ikke jaget alle væk.
Gtc var igen repræsenteret med to dommere: Henrik Koch og undertegnede

Hilsen fra en træt motorcyklist
Steen Marrill Christiansen