Velkommen til GTCs nye forum
Jørgen Rasmussen

27.02.2012
Klubmodul lancerede i dag mandag den 27. februar 2012 en udvidelse til klubmodul med en forum komponent. Ganløse Tri-Center havde i gamle dage et større og veludviklet forum, men dette afgik ved døden i slutningen af 2010 ifb. omstrukturering af hjemmesiden. I stedet indførtes et "miniforum" som ikke krævede login, men som blot var en "lind strøm" af beskeder, mere lig en gæstebog, der ikke kunne struktureres. Vi tager nu også livet af "miniforum" med klubmoduls seneste udvidelse.

Vores nyt forum lever her på vores klubmodul-side, da det er integreret med jeres profil login. Alle kan læse vores forum indlæg - også når man ikke er logget ind - men for at svare eller lave nye "tråde", så skal du først logge ind nederst til venstre.

Til en start er kun oprettet 3 underforum:
  • Træning
  • Stævner
  • Diverse

Se beskrivelsen på forumoversigten  - synes du de skal nedbrydes mere i fx discipliner (svøm, cykel, løb, spin) så skriv et indlæg i denne tråd.

Jeg opfordrer også til at I finder et vellignende billede af jer selv og lægger det på jeres profil ("ret profil" her til venstre). På den måde får vi ansigter på hinanden i klubben.

Jeg håber at I vil tage forum til jer! - og bruge den til at koordinere træning, stævnedeltagelse - diskutere tri-verdnen og dele skæve indslag mv.

hilsen Jørgen