UDSAT - klubaften om om vedligeholdelse og reparat
Opret en profil eller log ind

GTC inviterer dig til en klubaften om vedligeholdelse og reparation af cyklen

Så er det tid til endnu en klubaften i GTC. Denne gang er det en mekanikeraften, hvor du kan lære lidt om hvordan du vedligeholder din cykel og reparerer/udskifter basale dele på cykel – såsom kæde, kassette, klodser, samt indstille gear og bremser mv.

Det er ligesom sidst Jess Dahl fra MinCykel, der kommer og fortæller og viser hvordan det gøres.

Han laver også et tilbud på en pakke med værktøj som er must for den "lille cykelmekaniker".

Kom og få en fantastisk aften i selskab med dine klubkammarater, og få inspiration til og hands-on erfaring med vedligeholdelse og reparation af din cykel.

Dato: 27. april 2017

Tid: kl. 18.00 til ca. 21.00

Sted: Klublokalet i Ganløse Hallen, forhallen, 1. sal.

Pris: Gratis for medlemmer af GTC, men tilmelding er påkrævet. Der vil være lidt mad og drikke i løbet af aftenen.

GTC Breddeudvalget

22.04.2017
27.04.2017 kl. 18.00 - 27.04.2017 kl. 21.00
Klublokalet i Ganløse Hallen, forhallen, 1. sal.
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'