Bulls er Ganløse Tri-Centers ungdomsafdeling, hvor unge triatleter mellem 12 og 22 år har mulighed for fælles træning og at deltage sammen i udvalgte stævner. Et par årlige samlinger med fælles træning og oplevelser er også en del af Bulls setuppet for at styrke det sociale.

Børn under 12 år er selvfølgelig også meget velkomne til fællestræningerne i klubben. Dette kræver dog, at de skal have følgeskab af en voksen. Dette gælder til cirkel-, løbe- og cykeltræning. Til svømmetræningen er der kvalificerede trænerne til alle aldre og ambitionsniveauer.

Uanset niveau og udstyr kan man som medlem i GTC finde jævnaldrene, at svømme, cykle, løbe med. Vi holder træningssamlinger og vælger  fokusstævner, hvor vi opfordrer de unge til at deltage. Dette skaber en sund klubånd og vi oplever at de unger er fantastiske til at støtte hinanden. F.eks. deltager vores Bulls i vores eget stævne Tri På Tyren, hvor vores Bulls vinder flere medaljer. I vinterhalvåret er vi fortrinsvis indendørs og deltager i løb/duathlon.

I vores Bulls facebook gruppe kan du se mere om vores aktiviteter og resultater.

Send os en email, eller duk op til en af de mange trænings-sessioner, hvis du har lyst til at prøve.

Mvh.
Ganløse Tri-Center Bulls

GTC-Bulls logo

Logo for GTC-Bulls. Logo og navnet Bulls er selvfølgelig kraftigt inspireret af, at Ganløse ligger klods op af den berømte cykelrute Tyren.