På denne side fortæller vi de vigtigste informationer om hvordan du får mest ud af dit medlemskab og din træning.

Planlæg din træning

GTC vil meget gerne være en aktiv klub både for unge og seniorer. Klubben har en ungdomsafdeling Bulls som arrangerer træning og sociale aktiviteter for unge i alderen 12-24 år. For seniorer er der også mange aktiviteter. Omdrejningspunktet for træningen er vores 

som viser planlagte aktiviteter. Der er typisk en sommer (April – September) og en vinter (Oktober – Marts) træningsplan.

For at styre tilmelding og information til dig på de enkelte træningsaktiviteter anvender klubben holdstyringen og du kan under menuen Tilmelding/Afmelding af træning læse mere om hvordan dette fungerer.

Facebook gruppe

GTC har en facebook side og en lukket facebook gruppe

Vi opfordrer alle medlemmer til at blive en del af gruppen. Her er det muligt f.eks. at arrangere ekstra træning og berette om sine bedrifter – det vil vi meget gerne høre om! 

Medlemskab – Kontingenttyper

For at imødekomme forskellige træningsbehov har GTC forskellige kontingenttyper. Således differentieres for børn og unge, familie og supportere. Læs mere herom under Kontingent og tilmelding på kontinentsiden.

Klubtøj

Klubben har sit eget designede klubtøj, som alle medlemmer opfordres til at bruge til såvel træning, stævner og konkurrencer. Læs mere 

Fast socialt event sidste tirsdag hver måned

Vi skal mødes! Så sidste tirsdag hver måned mødes vi i klublokalet på Ganløse Skole kl. 20.00 – 22.00. Der vil blive arrangeret en hyggelig stemning og lidt mundgodt, og rig mulighed for at udveksle erfaringer og træningstips.

Er du interesseret eller gerne vil vide mere kontakt os via kontaktformular eller på Facebook
 
 
Med venlige tri-hilsen 
Bestyrelsen, Ganløse Tri-Center 

Kalender

Se kalender

Seneste nyheder