Straks efter GTC´s nytårskur starter vi "Begynder løb og funktioneltræning" fra mandag den 7. januar.

Vi løber et ”nyt” tiltag i gang i forbindelse med funktionelle træning i Ganløsehallen kl. 18.00 - 19.00. Det er et gratis tilbud om at få flere medlemmer til fællestræning, og specielt flere nye medlemmer til at dyrke motion og idræt i GTC. Træningstilbuddet omfatter begynderløb kl. 17.30 med forløbere. Niveau og tempo bliver tilrettelagt efter deltagernes niveau. Efter 20-25 minutter er holdet tilbage i Ganløsehallen, hvor den står på 60 minutters funktioneltræning med klubbens uddannet instruktør.

Den nye aktivitet skal ses, som GTC´s første 25 års jubilæumsgave til Ganløse og omegn. Tilbuddet er for alle fra uge 2 og frem til 31. marts. GTC invitere alle interesserede til at deltage, det er gratis. Hvis man bliver interesseret og vil deltage i klubbens øvrige træningstilbud efter den 1. april optages man som betalende medlem. Så grib chancen og mød op i forhallen i Ganløsehallen hver mandag. Påklædning udendørstøj og -sko, og indendørstøj og sko kan lægges i omklædningsrum.

Vi glæder os til at se Jer.
På stort gensyn i Ganløsehallen.

Ganløse Tri-Center