Ganløse Tri-Center har en klubtøjskollektion som dækker alle tre triatlon discipliner og ekstra beklædning til før og efter samt fritid. Vi opfordrer vores medlemmer til at stille op i klubtøj ved alle former for konkurrence og dermed vise, at GTC er en aktiv forening. I nogle konkurrencer som f.eks. mesterskabskonkurrencer er det ligefremt et krav jf. DTriF konkurrenceregler. (Ved internationale mesterskaber stilles op i DTriF anviste landsholdskollektion).

Bestilling

GTC har et samarbejde med en leverandør af klubtøjet. Dette bliver bestilt igennem leverandørs hjemmeside, dog betinger leverandøren sig at vi samlet skal bestille min. ti stk. beklædning ad gangen. Nedenfor vises de aftalte leverancerunder, hvor der kan bestilles i både Senior og Bulls (Ungdoms) kollektion. Vær opmærksom på det ved bestilling!

Vejledning til bestilling og betaling af klubtøj

Link til Champ-sys hjemmeside.
K
ontaktperson ved Champsys: Bo Hamburger - boh@champ-sys.com eller telefon 40406464

Er der spørgsmål til størrelser mv. af tøjet, så snak med dine klubkammerater ved træning - og lån og prøv evt. tøjet af dem. Michael Krüger/Thomas Hjort Lykke er ansvarlig for kontakten til Champ-sys og kan hjælpe ved tvivlsspørgsmål.

LeveranceBestilling åbnerFrist for bestillingForventet levering
Forår12. marts31. marts10. maj
Efterår01. juni30. juni15. august
Vinter15. september15. oktober1. december

GTC tjener ikke på de enkelte bestillinger og det er alene et mellemværende mellem bestilleren og Champ-sys.

Gældende klubtøjsdesign